Tidligere pressemeddelelser


Pressemeddelelse, juni 2019

Forældre går på gaden igen med klar besked:
Minimumsnormeringer nu! Budskabet til politikerne er klart: Vi vil se konkrete forbedringer for børn og vokse – nu! Kravet er lovfastsatte minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver.
Søndag den 2. juni – tre dage før valgdagen – kalder forældrebevægelsen #Hvorerderenvoksen til nye demonstrationer i flere byer. Denne gang har forældrene allieret sig med en række andre aktører, der alle deler forældrenes krav om minimumsnormeringer. I samarbejdet indgår BUPL, FOA, LFS, FOLA, Familiepolitisk Netværk, ÅFO og KFO. Formålet med samarbejdet er at stå stærkt i kravet om, at alle børn sikres et minimum af voksne i deres dagligdag, til at yde den omsorg og det nærvær, som de har behov for og er afhængige af.

Forældrebevægelsen udråber i forbindelse med demonstrationerne uge 22 til national børneuge, som byder på en lang række aktioner og aktiviteter ugen igennem. Det hele kulminerer Søndag den 2. juni 2019 i demonstrationer og march landet over. I Danmarks to største byer lægges der op til demonstrationer henholdsvis kl. 14.00 (Aarhus, Botanisk Have) og kl. 14.30 (København, Thorvaldsens Plads).  


Download hele pressemeddelelsen her