Vi oplever en virkelighed, hvor vores børn i praksis ikke får den omsorg de har brug for. Daginstitutionerne er reduceret til opbevaring af børn, og at personalet ikke kan løfte opgaven med de vilkår, der er givet.

Alligevel valgte folketinget at stemme NEJ til at forhandle om minimumsnormeringer i kølvandet på advarsler fra fagpersoner og DRs dokumentar ‘Hvem passer vores børn?’ (Se dokumentaren her)

Det blev for meget for forælder Tina Albertsen, der satte gang i denne bevægelse. Med sig har det ført, at der er opstået et FORÆLDREOPRÅB – Forældre har fået NOK.

#HvorErDerEnVoksen fungerer som samlingspunkt for os, som ikke længere kan lade stå til! For os, der ønsker at Danmarks fremtidige fundament – vores børn – skal prioriteres HØJT. Vi ønsker at skabe fokus på for lave normeringer, og vi vil opnå minimumsnormeringer i daginstitutionerne. Vi vil samle folk og viden nok til at blive hørt af beslutningstagerne. Til formålet er vi samlet om en styregruppe af engagerede frivillige forældre, som arbejder målrettet for at få stablet demonstrationerne på benene med alt fra materiale og kampråd til en køreplan for lokale demonstrationer.

DU kan hjælpe! Mød op til demonstration, spred budskabet. Hjælp med at arrangere en demonstration nær dig. Print flyers og uddel dem til alle du møder på din vej. Hæng plakater op hvor der er muligt – f.eks. i daginstitutioner og i supermarkedet. Du kan finde materiale og hjælp her på hjemmesiden, og masser af ligesindede på de sociale medier. TAK for din støtte! Sammen er vi stærkere – gør det for børnenes skyld!

#HvorErDerEnVoksen


På denne side kan du finde eksempler på fortællinger fra virkeligheden. Klik videre til Forældrenes Dagbog på Facebook, hvis du ønsker at læse mange flere beretninger.