Støtteforeningen

Der er mange måder at støtte op om kampen for minimumsnormeringer i børnehøjde for ALLE børn i Danmark – alle former er velkommen. Ved at tegne medlemskab i støtteforeningen for Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen, kan du støtte op finansielt, så bevægelsen kan få den stabile platform der er nødvendig for at holde det politiske pres og skabe folkeoplysning på daginstitutionsområdet.

Vi repræsentere ALLE de menige forældre, bedsteforældre, bekymrede pædagogisk personale og andre støtter, som vil kæmpe for ALLE børns rettigheder i danske daginstitutioner. Det skal ikke kun være dem, der har overskud til at melde sig i forældreråd/bestyrelser og derigennem paraplyorganisationer, som skal have indflydelse. Vi er den rene forældrestemme, der taler på vegne af børnene.

Medlemsskab af støtteforeningen er udelukkende skabt for, at give den gule aktivisthær samt støtter, mulighed for at give en fast, årlig, overskuelig, økonomiske støtte, indtil vi er i mål med at få implementeret minimumsnormeringer i børnehøjde. Som medlem kan du også deltage i støtteforeningens generalforsamlinger, samt evt. stille op til bestyrelsesposter. Derudover bestræber vi os på at sende nyhedsbreve ud til de medlemmer der er interesserede.

Foreningens primære formål er derfor at skaffe økonomiske midler til Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen’s kamp for minimumumsnormeringer i børnehøjde f.eks. i form af demonstrationer, aktioner, udgivelser, annoncering og andre tiltag, der kan tale på vegne af vores daginstitutionsbørn (0-6 årige) en stemme der, på skræmmende vis, stort set ikke er repræsenteret af andre organisationer i Danmark!

Bliver vi rigtig mange medlemmer, vil vi også stå stærkere ift at blive hørt politisk.

Derudover giver det gode folk, som ikke er på Facebook, en chance for også at deltage og holde sig opdateret via evt. nyhedsbrev. Vi har p.t. et problem, med at nå udover Facebook, som resulterer i, at folk ikke hører om vores aktioner før det evt. er for sent.

Kontingent
betales årligt 1. marts og kører automatisk over subscriptions i Mobilepay.

Opsigelse af medlemsskab: Hvis I ønsker at træde ud af medlemsskabet (det håber vi ikke), så skal I fravælge støtteforeningen i mobilepay under ‘subscriptions’ og sende os en email på stoet@hvorerderenvoksen.dk. Dette skal ske inden opkrævning af årligt medlemsskab d. 1 marts.

Har du nogle spørgsmål angående støtteforeningen, så kan du skrive til os på stoet@hvorerderenvoksen.dk

Bestyrelsen

Marie Blønd

Forperson

Uddannet cand.it, mor til 2 og bor i København. Medstifter af Forældrebevægelsen, tidligere talsperson og styregruppemedlen for #HvorErDerEnVoksen, samt lokal tovholder i København.

TLF: +45 61670904 

MAIL: marie.blond@gmail.com

RIKKE THRANE

Næst-forperson

Uddannet pædagog, talsperson og styregruppemedlem i Forældrebevægelsen #Hvorerderenvoksen, mor til 3, bosat i Aalborg kommune hvor Rikke også er lokal tovholder.

 

Cille Torp-Strunz

bestyrelsesmedlem og kasserer

Uddannet ergoterapeut, arbejder som visitator, mor til 2 og bosat i Næstved. Tidligere styregruppemedlem og lokal tovholder i Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen.

MAIL: Strunz_c@yahoo.dk

KASPER HALLING

Bestyrelsesmedlem

Tekst er på vej…