12. september 2020 – Bamsedemo 🧸

🔥 CORONA SKAL IKKE STOPPE KAMPEN FOR DE MINDSTE BØRN 🔥

Men vi skal heller ikke udsætte familier for risiko😷 Derfor rykker vi online til den landsdækkende demonstration d. 12/9 og sender i stedet for bamser i protest for at repræsentere os! Håbet er, at der foran hvert rådhus i landet og Christiansborg vil stå et bamsehav og repræsentere vores børn og alle os der kæmper for minimumsnormeringer i BØRNEHØJDE!

Hele landet samles lørdag formiddag på en online platform med livestream fra Christiansborg bamse demo, hvor der vil være familievenlig underholdning (detaljer følger). Det er vigtigt at så mange som muligt logger på, så vi kan dokumentere og videregive deltagerantal til politikerne. De skal mærke presset! 🔥

Tænker du FEEEEEEEDT? Tænker du så også: Hvordan kan jeg bakke op?!? Nu skal du høre:

👉 Koordiner lokal indsamling og evt. opstilling af bamser (tjek med de eventuelle eksisterende tovholdere om de er i gang, hvis ikke byd ind med hjælp)
👉 Deltag ved at donére bamse(r), gerne med en gul personlig hilsen til den lokale bamse-demo, alternativt indsamles de og sendes til Christiansborg-demo (oplysninger med adresse følger)
👉Hæng flyers op i dine børns institution og indsaml bamser derfra i tiden op til Bamse-demo (flyers er på vej)
👉 Deltag i online-demo lørdag formiddag d. 12 sept ved at logge på den online platform som annonceres på denne event 
👉 Sæt en bamse i vinduet før og efter demo med en gul seddel hvor der står www.hvorerderenvoksen.dk – så går bamsejagten igang….
👉 Sidst men ikke mindst SPRED BUDSKABET!

#HvorErDerEnVoksen2020 #BørneneVenterStadig #MinimumsnormeringerNU

PLAKATER & FLYERS til BAMSE-DEMO

Dette er versionerne:

 • Plakat A4/A3
 • Flyer version 1
 • Flyer version 2
 • Plakat som A5 flyer

De findes i formaterne .png (A4 og A3 opløsning) samt .pdf og kan alle downloades og deles herfra

Vigtige pointer som inspiration til jeres tekst:
1) Vi deltager alle online og sender i stedet bamsehæren i protest
2) Derfor, donér en eller flere bamser til det lokale rådhus/ til demonstrationen, som der sendes LIVE fra Christiansborg.
3) Nævn de steder de kan aflevere bamser (evt. aftal med lokale forretninger eller med institutionerne at folk kan aflevere bamser dér)
4) Deltag i LIVE udsendelse fra Christiansborg – læs mere her på sitet eller https://bit.ly/bamse-demo




Fra: Edderbroderemig-udstillingen på Greve Museum. Broderet af SFO Sofie


Underskriv appel til Danmarks børneorganisationer

Reel minimumsnormering i børnehøjde NU

Med din underskrift skriver du under på nedenstående brev, som sendes direkte til de danske børneorganisationer. Brevet går ud på, at børneorganisationerne skal lægge pres på Christiansborg og kræve minimumsnormering i BØRNEHØJDE og en AKUTPLAN. Modtagerne af brevet er: 

 • Børns Vilkår
 • Red Barnet
 • UNICEF
 • Børnerrådet
 • Ombudsmandens Børnekontor
 • Amnesty International Danmark
 • Institut for Menneskerettigheder

Det er NU DE SKAL PÅ BANEN for at sikre minimumsnormeringer i børnehøjde som lov. NGO’er har allerede været aktive i Norge, da minimumsnormeringer skulle indføres ved lov, hvorfor er de ikke det her i Danmark?

Det må vi ændre på! Skriv under på denne forældrehenvendelse til NGO’erne og lad os samle styrkerne til at lægge pres på regeringen.

#hvorerderenvoksen
#MensBørneneVenter


NB!Er du ved at planlægge en aktion i #HvorErDerEnVoksen’s regi, og ønsker du at det kommer på hjemmesiden, så skriv til kontakt@hvorerderenvoksen.dk