Som forældre, bedsteforældre eller personale i en daginstitution, mærker vi virkelighedens barske vilkår i Danmarks daginstitutioner. Personalet gør deres yderste for at få passet ordentligt på vores børn, med de ressourcer de har fået tildelt, men oftest er der ikke hænder nok – ikke engang til at trøste!

Fagligheden går tabt, mens vores børn står i tilknytningskø. Virkeligheden er blevet skildret af pædagogerne på de sociale medier og igennem BUPL, i et desperat forsøg på at få flere hænder til børnene. Uden resultat.

Fagfolk og specialister udtaler sig om, hvordan forholdene risikerer at få alvorlige konsekvenser for vores børn og dermed også vores samfund. Uden resultat.

Her på siden prøver vi at samle meget af den dokumentation, som skildrer problemet, da politikerne desværre har mere travlt med at tale problemet ned, end at løse det.

Desuden kan du her, samt på de sociale medier, orientere dig om, hvor vi holder aktioner, og hvad der planlægges af aktiviteter.

Da vi er en bevægelse af ligesindede frivillige, er engagement afgørende for at få vores stemme hørt i det politiske landskab. Bliv derfor en del af holdet, og lad os sammen skabe de bedste rammer for vores børn. Like og del om denne bevægelse i dit netværk, og deltag endelig aktivt i debatterne. Tag initiativ, hold øje med udmeldingerne, aktionerne og deltag! Alle kræfter tæller!

💥💥💥VI KÆMPER FOR VORES BØRN – SAMMEN ER VI STÆRKE! 💥💥💥


Kontakt

Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen: kontakt@hvorerderenvoksen.dk
Støtteforeningen: stoet@hvorerderenvoksen.dk

Talspersoner
Marie Blønd (Marie Blond på Facebook) 
Tlf: 61670904 
Mail: Marie.blond@gmail.com

Cille Torp-Strunz, tlf.: 60118313, Mail: Strunz_c@yahoo.dkLokale talspersoner: se vores lokale tovholdergrupper nederst på siden og find kontaktpersoner her


Bliv medlem af støtteforeningen

Nu har du mulighed for at støtte kampen for minimumsnormeringer i børnehøjde for ALLE børn i Danmark ved medlemskab i støtteforeningen for Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen.

Har du nogle spørgsmål angående støtteforeningen, så kan du skrive til os på stoet@hvorerderenvoksen.dk