Hvordan kan du hjælpe til?

[su_service title=”Støt økonomisk og lad os vise HVOR MANGE VI ER!” icon=”icon: star” icon_color=”#ffcc00″ size=”32″ class=””]

Du har mulighed for at støtte kampen for minimumsnormeringer i børnehøjde for ALLE børn i Danmark ved at tegne årligt medlemskab i støtteforeningen for Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen.

Foreningens primære formål er, at skaffe økonomiske midler til Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen’s kamp for minimumumsnormeringer i børnehøjde f.eks. i form af demonstrationeraktionerudgivelser, annoncering og andre tiltag, der kan tale på vegne af vores daginstitutionsbørn (0-6 årige)  en stemme der, på skræmmende vis, stort set ikke er repræsenteret af andre organisationer i Danmark!

[/su_service]

[su_service title=”Engagér, mobilisér og organisér!” icon=”icon: star” icon_color=”#ffcc00″ size=”32″ class=””]


Hvis du har en god idé – så fyr den afsted. Vi er en græsrodsbevægelse og vores initiativer vokser nedefra. Der er plads til alle kræfter – vi kan kun løfte i flok!
Hvis du synes at jeres lokalområde skal have en march, et vælgermøde, eller en gruppe som uddeler flyers, så er det bare om at komme i gang. Find din lokale gruppe (eller opret én, hvis den ikke findes) – vi hjælper hjertens gerne med inspiration.

[/su_service]

[su_service title=”LIKE og DEL på Facebook, Instragram og Twitter med #hvorerderenvoksen” icon=”icon: star” icon_color=”#ffcc00″ size=”32″ class=””]

Meld dig ind på forældrebevægelsens Facebook side, Facebook gruppe og følg os på vores Instagram og Twitter.

Tidligere er vores demonstrationer kommet i både i aviser, radio og TV bl.a. fordi vi larmede på sociale medier. Vores styrke er, at vi er mange i denne kamp og jo mere vi deler og liker, jo mere markante bliver vi på data analyser. I har hver især en historie, en hverdag som skal dokumenteres for at hverken lands- eller kommunepolitikere kan løbe fra problemet, eller deres ansvar.

Kommentér på politikere og mediernes FB opslag om, hvor vigtigt at de tager det her emne op og prioriterer det.

Når du DELER på de SOCIAL MEDIER, så brug disse hashtags der er relateret til bevægelsen og samarbejdspartnere som alle deler samme budskab – bedre vilkår for vores børn i daginstitutionerne:

[/su_service]

[su_service title=”ANERKEND superheltene i din daginstitution” icon=”icon: star” icon_color=”#ffcc00″ size=”32″ class=””]

Pædagogisk personale har længe råbt op om det daglige omsorgssvigt, der foregår i daginstitutionerne på grund af manglende hændende. Mange dygtige pædagoger og medhjælpere har forladt institutionerne, da de ikke længere kan stå ind for deres arbejde under de urimelige vilkår. Sygdomsfravær er steget med 50% siden 2012! Alle tegn på, at det ikke længere er tilfredsstillende at være pædagogisk personale i mange af landet daginstitutioner skriger til himlen. Området har været udsultet alt for længe. Alligevel er der stadig mange dygtige voksne i daginstitutionerne og mange af dem er der fordi de brænder for vores børn og deres udvikling.
Husk på, at det ikke kun er også der har ondt i maven af forholdene – pædagoger går også hver dag hjem med følelsen af utilstrækkelighed. DERFOR er det SÅ VIGTIGT, at vi husker at anerkende dem og deres arbejde med vores børn. At de ved, at i denne kamp der står vi bag dem 100%

[/su_service]

[su_service title=”Indsamle viden og formidle den videre” icon=”icon: star” icon_color=”#ffcc00″ size=”32″ class=””]

Find budgetter og historik for normeringer i din kommune. Find ud af om eventuelt tilførte penge giver et reelt løft eller om det bare dækker over at der er flere børn i dagtilbud. Kontakt politikere med din viden.

Hent evt inspiration hos Hanne Nissen Boer og Lars J. Ankersen der har lavet denne fantastiske rapport til Vejle kommune

[/su_service]

[su_service title=”Skriv læserbreve” icon=”icon: star” icon_color=”#ffcc00″ size=”32″ class=””]

Vi skriver læserbreve fordi:

  • Læserbreve læses af lokalpolitikere og folketingspolitikere fra den lokale kreds
  • Læserbreve kan oplyse andre borgere om at der er et problem – som de måske også oplever
  • Politikerne bruger læserbreve til at afgøre hvad der optager deres vælgerskare
  • Læserbreve bruges også af redaktionerne til at afgøre hvad de skal spørge politikerne om.

Læs #HvorErDerEnVoksen’s guide til læserbreve

[/su_service]